Pink Makeup Look | Less Powder Makeup Tutorial | Kiara Leswara



ORGANIC ALL NATURAL SELF TANNER


Save 20% on your entire cart, including All Natural & Organic Self Tanning Lotion that's actually good for your skin! Simply use coupon code: VIXEN20 at checkout! Limited time only at: VOGENIX.COM

Products used :

Guele cushion – Mare
Mad for makeup spotless serum concealer – W1
MOP Beauty powder
A’Pieu Juicy Pang Blusher – RD 01
Rom&nd See Through Veilihhter – 01
Saint By Sandra Quadra eyeshadow – Romeo & Juliet
Secondate brow people – Dark brown
Benefit 24 Hour brow setter
Maybelline the falsies lashlift
Maybelline hypersharp liner
Instaperfect Lip Sorbet – Cranberry
Rose All Day Lipgloss – Posh Pill
Somethinc SRSLY Balancer Makeup Setting Spray

Music by Gil Wanders – Welcome Back – https://thmatc.co/?l=D9A03131
Music by Gil Wanders – Still Morning – https://thmatc.co/?l=10C75B9A

This is not a sponsored video.

36 replies
  1. Dumb Lucid
    Dumb Lucid says:

    Ka ala pernah jadi Bridesmaids ga ?, Mau video make-up tutorial buat acara seharian yg awet kak. Kan kita muslim solat ya ada wudhu nya gimana tuh kak sarannya biar make up-nya awet tanpa perlu banyak touch up ?

  2. Elin Ayus
    Elin Ayus says:

    Ala tau ga ya kalo akutu udh ikutin dia dr jaman dia bikin konten hair care routine yg salah satu produknya tuh shampoo bayam (kalo gasalah) smpe sekarang udah se berkembang ini. Sayang POL POL ❤❤❤

Comments are closed.