RAYA MAKEUP LOOK FOR BEGINNER | SIMPLE MAKEUP STEP BY STEP *using drugstore products only*


ORGANIC ALL NATURAL SELF TANNER


Save 20% on your entire cart, including All Natural & Organic Self Tanning Lotion that's actually good for your skin! Simply use coupon code: VIXEN20 at checkout! Limited time only at: VOGENIX.COM


🤍 Email me @helloput.work@gmail.com for any business inquiries
Instagram: https://instagram.com/ptri.rshdh?igshid=ljsdcwrek78g

Makeup look simple untuk pagi raya. Tutorial raya makeup for beginners step by step. The vid start at 00:47

Product used in vid:
Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser
https://bit.ly/2CpibMY

Silkygirl Expert Brow&Nose Shadow
https://bit.ly/3gOBwGl

Maybelline Fit Me Concealer 07 Vanilla
https://bit.ly/2DJCDZt

Maybelline Fit Me Foundation 120 Classic Ivory
https://bit.ly/31HNzim

Catrice Nude Ilussion Loose Powder Transparent Matt
https://bit.ly/31CfTSY

Rimmel Kate Sculpting Palette 001 Golden Sands
https://bit.ly/31PsvXk

Silkygirl Perfect Sharp Matte Liquid Eyeliner
https://bit.ly/31KaCZD

Maybelline Push Up Drama Mascara
https://bit.ly/3kvrRXg

Rimmel London Stay Matte Liquid 200 Pink Blink
https://bit.ly/2XSuusA

Rimmel insta fix and go setting spray
https://bit.ly/3gSj4fR

Ucapan raya kind of 😂 11:07

37 replies
  1. not you
    not you says:

    Kalau jenis cepat berpeluh cemana eh. Saya kalau baru lepas mandi, bersiap baru pakai baju pun dah berpeluh. Tapi bukan berpeluh biasa, peluh kat dahi JE 😂😂 body parts lain ok pulak hm pening

  2. Amy shahri
    Amy shahri says:

    Hi..kening saya bulat takde bentuk. Cmne nk bt bentuk mcm kening you tu..lg satu saya tak reti nak lukis kening..ada totur just untuk lukis kening tak..hope you boleh tlg..tq😊

  3. kha Khadijah
    kha Khadijah says:

    First time nak makeup pastu tengok ni rasa tak sabar nak beli make up HAHAHAHAHAH btw saya banyak gelak tengok Put🤣lawak sempoi sempoi je👍 srs best tengok!

Comments are closed.