ORGANIC ALL NATURAL SELF TANNER


Save 20% on your entire cart, including All Natural & Organic Self Tanning Lotion that's actually good for your skin! Simply use coupon code: VIXEN20 at checkout! Limited time only at: VOGENIX.COM


5 Teknik dan Langkah Rutin Penjagaan Kulit Untuk Remaja (Teen/Teenage Skincare Routine) adalah tajuk yang ramai diminta oleh glowwegirls dan glowweguys di channel ini.

—————–
💖Produk ini boleh didapati di:

➡️ Cosrx low PH Good Morning Gel Cleanser 150 ml
Boleh didapati di https://t.productlink.io/a171q99

➡️ Neutrogena Combination Skin Oil Free 118ml
Boleh didapati di https://t.productlink.io/a171q9a

➡️ Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF50 PA+++ 50g
Boleh didapati di https://t.productlink.io/a171q9b

➡️ OXY 5 Acne Pimple Medication 10g
Boleh didapati di https://t.productlink.io/a171q9c
——————
So, pada video ini, glowwe akan kongsikan bagaimanakah/apakah tip penjagaan dan cara merawat kulit untuk remaja? Adakah ia sama dengan penjagaan kulit dengan dewasa? Apa produk skincare yang baik dan sesuai untuk remaja? Bagaimana cara mengatasi jerawat dan jeragat pada saat masih remaja? Bolehkah remaja menggunakan retionaid? Adakah remaja perlu pakai exfoliator? Atau sunscreen? Apa sahaja produk skincare untuk remaja yang boleh didapati di drugstore seperti guardian atau watson?

Ada 5 step yang glowwegirls dan glowweguys perlu tahu dan lakukan untuk penjagaan kulit wajah remaja (Teenager Skincare Routine). Apa sahaja? Tonton di video ini dan jangan lupa kongsikan juga kepada rakan-rakan glowwe semua.

Tonton juga video ini: https://www.youtube.com/watch?v=xC7eizPOTyA untuk mengetahui cara menghilangkan jerawat remaja/teen acne.

Lebih banyak video: https://bit.ly/glowwe

Stay In Touch!
Instagram: https://instagram.com/glowwe.official
Website: https://puanmary.com/c/glowwe
Facebook: https://facebook.com/glowwe.official
Tiktok: https://tiktok.com/@glowwe
Twitter: https://twitter.com/glowwe_official

24 replies
  1. toxiz;')
    toxiz;') says:

    Saya guna pencuci muka dari kedai ubat kalau ade jeragat and kalau dah okey saya pakai skincare wardah
    Kulit saya kadang2 berminyak kadang2 kering macam half/half
    Boleh tak recommended sunscreen untuk kulit cam ni :")

  2. ALYAA ATHEERA
    ALYAA ATHEERA says:

    Im 17 years old
    Cleanser : Aiken tea tree oil(rm8+)
    Micellar water : safi (rm14+)
    Exfoliator: Wardah (rm8+)
    Face mist : Aiken Hydraplus (rm19+)
    Toner : Simple (rm15+)
    Essence : Aiken Hydraplus (rm16+)
    Moisturizer : Simple (rm16+)
    Sunscreen : 3W Clinic (rm8+)

  3. MR PCL
    MR PCL says:

    hmmm ;). nama saya khai. umur 15 hmmm saya ada masalah jerawat whitehead. kut timbul banyak banyak kat mukaa. biji biji comel gitu. and yahhh. rasa down ؛).

  4. snowhite bae
    snowhite bae says:

    Hi nak tanya skincare apa lagi bagus eh ? Yg ada mcm kak mary cakap tu. Sbb Saya tgh breakout skrang pakai pencuci muka safi yg warna purple tu. Bfre ni skin Saya ok je sejak Saya pakai scrub ALOEVERA Saya trs breakout so Saya tngglkan scrub tu. Skrang ni breakouttt 😭😭

  5. Nur Farah
    Nur Farah says:

    Sya umur 12 tahun.. dkt muka bahagian dahi mmg dh start tumbuh mcm2😩 yg mcm jerawat pun ada, dgn bijik2nye.. pakai skincare pun mcm lgi teruk ada ah😂 x tahu dh nk buat cmne. Sya x suka kalau muka sya x brp nak lawa.. bukan sbb lelaki.. tpi just nk " confident" nnti muka x brp nk berupa, i x confident dpn public.. 🙁
    Ganggu mental2 semua.. sape ade pengalaman boleh share

  6. rosè unnie
    rosè unnie says:

    saya breakout dri f1 smpai lah skrg saya f3 , muka penuh dgn bekas jerawat , skrg saya pkai pencuci muka , toner dgn moisturiser je nk beli produk bnyk tkde duit 🙂

  7. NUR SHAMEERA
    NUR SHAMEERA says:

    Saya dh remaja , tapi saya tk tau nk beli barang skincare brand ape takut tk sesuai dengn muka saye , saye sebenarnye kulit kering boleh tk bgi satu brand yg sesuai dengan kulit kering ? Answer pleass😢😢

Comments are closed.