ORGANIC ALL NATURAL SELF TANNER


Save 20% on your entire cart, including All Natural & Organic Self Tanning Lotion that's actually good for your skin! Simply use coupon code: VIXEN20 at checkout! Limited time only at: VOGENIX.COM


Follow Moyra
SUBSCRIBE ► https://www.youtube.com/channel/UCa1z5wFiQlUXlvFqBZFQ8oA?sub_confirmation=1
FOLLOW us ►https://www.instagram.com/moyra_nailpolish_and_stamping/
LIKE us ► https://facebook.com/moyra.eu
BUY our products ► https://moyrastamping.com
Online nail art tutorials & courses ► https://nailstamping.com

See the full tutorial video on Nailstamping.com! https://courses.nailstamping.com/products/course/norka-23

In this video Norka is showing you the painting of this auqarelle flower from the base. With the intensely pigmented paints of Mijello for Moyra watercolour you will be able to create fantastic, painting-like design. Spectacular result can be achieved using this nail art technique which is easy to learn. Norka is drawing the contour of the flower with aquarelle paint, then she is teaching you step by step how to fill it. If you watch the video, you will also be able to make this wonderful poppy nail art. Due to the tiny details, this flower looks like if we had picked them in the field. Try with other colours and other flower compositions too! Brushes of perfect quality are needed for painting. You can find the best brushes suitable for this technique in Moyra’s selection. This flower can be painted on a base of gel, gel polish or acrylics. Matte top coat matches the airiness of the aquarelle paint, but if you prefer shiny surface, use an UV gel for covering, it will make the colours more vivid.

Nézd meg a teljes videót a Nailstamping.com oldalon! https://courses.nailstamping.com/products/course/norka-23

Ebben a videóban Norka megmutatja ennek az akvarell virágnak a megfestését egészen az alapoktól. A Mijello for Moyra akvarellfestékek hihetetlen tisztaságú színeinek köszönhetően egészen különleges, festményszerű alkotások készíthetőek. Könnyű elsajátítani ezt a technikát, nagyon látványos eredményt lehet elérni ezzel a körömdíszítési technikával. Norka akvarellfestékkel rajzolja meg az általa megálmodott virág kontúrjait, majd megtanítja a teljes folyamatot. Fontos, hogy a folyamat során tartsuk be a lépéseket. Ha megnézed ezt a videót, te is el tudod majd készíteni ezt a gyönyörű pipacsos körömdíszítést! Az apró részleteknek és a kidolgozottságnak köszönhetően olyan ez a virág, mintha csak a mezőn szedtük volna frissen. Próbáld ki más színekben és más kompozícióban megrajzolt virágokkal is!
A festéshez elengedhetetlenek a kiváló minőségű ecsetek. A Moyra kínálatában megtalálod a legjobb ecseteket ehhez a technikához is! Zselére, lakkzselére és porcelán felületre is elkészíthető ez a virág. Az akvarellfestés légiességéhez jól megy a matt fedőzselé, de ha csillogó felületet szeretnél akkor használj fényzselét fedésre, az egy kissé élénkebbé is fogja tenni a színeket.

source

1 reply

Comments are closed.