ORGANIC ALL NATURAL SELF TANNER


Save 20% on your entire cart, including All Natural & Organic Self Tanning Lotion that's actually good for your skin! Simply use coupon code: VIXEN20 at checkout! Limited time only at: VOGENIX.COM


Thank you for watching and don’t forget to drop some love down below!

——————————

➭ Y.O.U Makeups The Gold One Dream Skin Perfect BB Cushion – 02 light
➭ Y.O.U Makeups Basic Collection Crystal Loose Setting Powder – 01 light
➭ Y.O.U Makeups Basic Collection On The Go Makeup Palette – 01 peach tone
➭ Y.O.U Makeups The Simplicity Flush Blush – 01 sweet apricot
➭ Y.O.U Makeups The Simplicity Flush Blush – 06 raspberry cream
➭ Y.O.U Makeups The Simplicity Gleam Highlighter – 03 sunkissed glow
➭ Y.O.U Makeups Basic Collection Dual Eyebrow Styler – 03 dark brown
➭ Y.O.U Makeups The Gold One Perfect Dual Brow Matic – dark brown
➭ Y.O.U Makeups Basic Collection Natural Perfect Eyeshadow Palette – smoky
➭ Y.O.U Makeups The Simplicity Eyeshadow Quad – smart
➭ Y.O.U Makeups The Gold One Perfect Glam Liquid Eyeshadow – 01 sparkling peach
➭ Y.O.U Makeups The Simplicity Eyeliner Pen
➭ Y.O.U Makeups The Gold One Ultra Curl Waterproof Mascara
➭ Y.O.U Makeups The Simplicity Matte Lip Color – 03 i love it
➭ Y.O.U Makeups The Simplicity Matte Lip Color – 07 joyful
➭ Y.O.U Makeups Colorland – Juicy Pop Lipstick – fierce raspberry

Music by MYSM – Indie Feel – https://thmatc.co/?l=01CCDD0A

——————————

❍ SOCIAL MEDIA ❍

➭ Instagram: @kiaraleswara
➭ Tiktok: kiara_leswara
➭ Website: www.kiaraleswara.com

——————————

❍ BUSINESS INQUIRIES ❍

➭ collab.kiaraleswara@gmail.com

——————————

This is not a sponsored video and all sponsorships will always be stated in my video. All of the opinions are my own and will not be influenced by other regards.

44 replies
  1. Aeni
    Aeni says:

    Hallo kak, review lip cream OMG ( OH MY GLAM ) Lip creamnya tahan lama gak bikin bibir kering karna ada jojoba oil & vit.E, aku udah coba no 10 shell harganya 20rb aja kak

  2. Ana Yuliana
    Ana Yuliana says:

    Kyk oxidize gitu ya bedaknya kak? Aku pke delicate compact powder pas dicolek trus d swatch warnanya masuk.. tp pas pke bb cream yg ber-spf.. lama" d wajah jd agak orange gitu😑

  3. Risna Noviyanti
    Risna Noviyanti says:

    Kak mau nanya dong, kira-kira kalau warna eye shadow itu harus disesuain kah sama warna kerudung, kalo misalnya kerudungnya warna pink harus pakai eye shadow yg ada warna pink nya?? Kalo untuk kerudung yang warna2 seperti abu-abu atau silver itu bagaimana kak??😅

  4. Cynthia Nainggolan
    Cynthia Nainggolan says:

    Aku juga bangettt sama You makeup kualitas nya waww bgtt dan semua harga nya terjangkau menurut aku. On the go pallete nya masuk wishlist. Btw aku udh pake brow matic, eye shadow, eyeliner, mascara GAK ADA YG FAIL <3

  5. Amin Aminn
    Amin Aminn says:

    Waakaikumsalam mba kiara aku mau komen warna lispik nya aga merah g sesuia ama sedoh nya menurut aku hehehe jgn marah y mba. Cb warna nya mirip sm jlibab nya.

Comments are closed.