Organic Sunless Self Tanner Discount The secret to making your own sunless self-tanner, at home! It even works better than the popular brands, and is actually healthy for your skin!

EENVOUDIGE NAIL ART-TUTORIALS DIE SUPERGEMAKKELIJK THUIS TE DOEN ZIJN

Nagelkunst neemt de wereld over. Vooral met alle nieuwe nagelgereedschappen en technieken die u kunt gebruiken. Maar helaas kan het soms te duur zijn. Dus in deze video laat ik je enkele eenvoudige nail art-tutorials en ontwerpen zien die je thuis kunt proberen om je nagels eruit te laten zien alsof ze professioneel werden gedaan in een nagelsalon.
Nagelkunst neemt de wereld over. Vooral met alle nieuwe nagelgereedschappen en technieken die u kunt gebruiken. Maar helaas kan het soms te duur zijn. Dus in deze video laat ik je enkele eenvoudige nail art-tutorials en ontwerpen zien die je thuis kunt proberen om je nagels eruit te laten zien alsof ze professioneel werden gedaan in een nagelsalon.
Voor degenen onder u met lange nagels, laat ik u enkele eenvoudige gellak-tutorials voor beginners zien die u thuis kunt proberen. Ik laat je zien hoe je nagelfolie gebruikt en zelfs hoe je een gebroken nagel kunt repareren met behulp van haren van een tandenborstel en een harde toplaag.

Tijdstempels:
0:07 – Geweldige marker-trucs
0:44 – Coole DIY-nagelhacks
3:02 – Leuke tutorial over nagellak met luipaardprint
4:27 – Zelfstudie gel nagellak
4:54 – Hoe een gebroken nagel te repareren
6:29 – Schattige marmeren nagels
7:54 – Hoe holografisch poeder te gebruiken
8:20 – Zelfstudie voor nagelstempels
——————————————–

Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: https://bit.ly/2q6PaQ3

Music by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

Voorraad materialen (foto’s, videobeelden en andere):

https://www.depositphotos.com

source

Organic Sunless Self Tanner Discount The secret to making your own sunless self-tanner, at home! It even works better than the popular brands, and is actually healthy for your skin!