Hi guys ! im back here hehe , so video untuk kalini saya cuma recreate makeup look yg saya ada upload di instagram masatu and I ada ajar sedikit tips tentang makeup and I harap u olls tak delah nk kata banyak cakap la bosan ke apa ke sbb dah nama pun TIPS takkan nk cakap sepatah dua pulak kan ? HAHAHA .Maafkan saya kalau ada tersalah atau terkurang saya cuma ajar berdasarkan apa yg saya tahu je haha so okay lah semoga vid ni dapat membantu korang kay ! Kalau ada nak tegur pape sis sis sekalian sila lah DM ye tak perlu nk comment2 dkt bawah tu haha .K BYE

FACE PRODUCT :
BIO ESSENCE MIRACLE BIO WATER
MYLARA 24K GOLD SERUM & MYLARA WATER DROP AQUA ESSENCE
KATE TOKYO POWDERLESS LIQUID FOR COVER (code OC-B)
BREENA BEAUTY BLENDING PEARL (black)
SENDAYU TINGGI LIGHTWEIGHT CONCEALER (code 02)
INNISFREE NO-SEBUM MINERAL POWDER

EYEBROW PRODUCT :
CATRICE BROW DEFINER (code 030)

EYES PRODUCT :
ELIANTO MONO EYESHADOW (code COCOA)
SEPHORA COLOURFUL BLUSHER (code OH MY GOSH!)
MAYBELLINE THE FALSIES PUSH UP ANGEL HYDROFUDGE WATERPROOF

LIPS PRODUCT :
ETUDE HOUSE DEAR DARLING WATER GELTINT (code RD301)
TARTE TARTEIOT LIP PAINT (CODE delish)

ORGANIC ALL NATURAL SELF TANNER


Save 20% on your entire cart, including All Natural & Organic Self Tanning Lotion that's actually good for your skin! Simply use coupon code: VIXEN20 at checkout! Limited time only at: VOGENIX.COM

27 replies
  1. nazlina mohd saari
    nazlina mohd saari says:

    akak drpd tktau nk mekap bagai ni akk trus je pndi.thanks adik camilianoh sbb bri tunjuk ajr ..tpi nk kte pndi x delah pndi sgt klu setakat tepek sana sini tu boleh lah…btw thanks adik camilianoh

  2. ArinaMastura
    ArinaMastura says:

    Thank youuuu for the useful tips! Really helpful for a newbie like me. I don't even know that we need different brushes for applying eye shadow. Terrible me 😂 Lepas dengar tips and trick, mcm nak try make up pulak. Hehe 😍

  3. nor suhaila
    nor suhaila says:

    muka natural pun still lawa laa sis 😍 ni apatah lagi sis touchup makeup ala ala kadar macamtu nampak "wow" hahahaha tantekk gilerr 🤗 . i minat sis ! 😭❤

Comments are closed.