Organic Sunless Self Tanner Discount

Hi YouTube Friends,

HIGHLY REQUESTED TUTORIAL BY YOU GUYS!! Semoga sukakkk sekalian share opini aku mengenai Cushion Makeover yang baru hihi. Btw, Charis hand mirror nya ga dijual temen temen tapi kadang suka ada promo gift hand mirror itu kalau belanja di hicharis.net kalau aku liat ada promonya pasti aku share infonya yaaaa.

RELATED VIDEOS:

ALL OF MY FAV K-BEAUTY PRODUCTS HERE https://hicharis.net/nadyaaqilla

STAY IN TOUCH WITH ME:
Instagram : @nadyaaqilla
Email (business only) : nadyaaqilla.business@gmail.com

MUSIC:
Lakey Inspired – Me 2 (Feat. Julian Avila) : https://soundcloud.com/lakeyinspired
The Woods – Silent Partner https://youtu.be/dU5bvAeHgc0
Sunflower – Topher Mohr and Alex Elena https://youtu.be/3wbWjuSJA0o
Streamline by Eveningland https://youtu.be/_bzFjPscuQw

FAQ:
Camera Used: Canon EOS M3
Editing Program: Adobe Premiere Pro
I have oily-combination skin and a light-medium with yellow undertone skintone

source
Organic Sunless Self Tanner Discount The secret to making your own sunless self-tanner, at home! It even works better than the popular brands, and is actually healthy for your skin!

20 replies
  1. hair of kira
    hair of kira says:

    Menurut Aku ya, mesti hati hati Pas pake eye pencil nya clio, jika bisa setelah 3/4 Bulan mesti di ganti kalo nggak bakal bikin iritasi (ini pendapat saya ya, pernah pake cuma tahan selama 3bulan setelah beli, ngarepnya bisa di pake sampe 6bulan ternyata tidak permirsa, Mata langsung iritasi,ini pendapat Aku ya)

Comments are closed.