Organic Sunless Self Tanner Discount The secret to making your own sunless self-tanner, at home! It even works better than the popular brands, and is actually healthy for your skin!

Kenalan yuk sama guest FD Girls, Siffa dan Rasya!

Produk:

Neutrogena Deep Clean Wash
http://reviews.femaledaily.com/cleanser/facial-wash/neutrogena/deep-clean

Bioderma Sebium Oily Skin Exfoliating Gel
http://reviews.femaledaily.com/cleanser/scrub-exfoliator/bioderma/sebium-exfoliating-gel

Emina Sunscreen
http://reviews.femaledaily.com/moisturizer/sun-protection-44/emina/sun-protection-spf-30-pa

Laneige Sleeping Mask
http://reviews.femaledaily.com/mask/sleeping-mask/laneige/water-sleeping-mask

Innesfree Colourful Clay Mask Brightening
http://reviews.femaledaily.com/mask/wash-off-peel-off/innisfree/Color-Clay-Mask;

Innesfree Colourful Clay Mask Hyaluronic Acid

Innisfree Sheet Mask Black berry
http://reviews.femaledaily.com/mask/mask-sheet/innisfree/its-real-squeeze-mask-93

Innisfree Sheet Mask Aloe Vera
http://reviews.femaledaily.com/mask/mask-sheet/innisfree/its-real-squeeze-mask-91

Clearasil Ultra Rapid Action
http://reviews.femaledaily.com/treatment/acne-treatment/clearasil/clearasil-ultra-deep-pore-cleansing-pads

Vaseline Lip Therapy

Female Daily is Indonesia’s biggest online beauty source. We make Youtube videos, do product reviews, write beauty articles, and also a home for our online community with over 260,000 members. In Female Daily, we’re not only about beauty, but also women empowerment.

Visit our website: www.femaledaily.com
Follow us on Twitter: @femaledaily
Follow us on Instagram: @femaledailynetwork
Like our Facebook fanpage: Female Daily Network

source

Organic Sunless Self Tanner Discount The secret to making your own sunless self-tanner, at home! It even works better than the popular brands, and is actually healthy for your skin!

35 replies
  1. Yohanrel
    Yohanrel says:

    Disini siapa hayo yg kulitnya kombinasi, jerawat, oily, pori aga besar didaerah jerawat,dan kulit gelap
    Aku msh bingung dan blm Nemu skincare yg pas di aku please kasih recommend ke aku dong bisa ngobrol yu brg di
    Ig ku : @yohanrel

  2. need tae not tea
    need tae not tea says:

    jujur gw kls 2 smp dan udh intrested bgt sama makeup dan skincare,tp gw ga pake makeup,cuma pake skincare nya aja.seriusan deh,jaman skrg dan jaman dulu emg beda bgt,skrg org2 tuh kalo pergi udh pada pake makeup pdhl masih smp.trs kdg cewe2nya juga ngmgin skincare.nah kalo gw sendiri skincare routinenya cuma double cleansing (ga juga sih) pkknya kyk pake micelar water abis itu cuci muka pake hadalabo atau inisfree yang ph 5.5 balance itu lah.nah trs pake toner dari hadalabo,trs pake natrep gel.terus pake moisturizer,trs pake lipbalm.udah deh gitu doang tapi udh keliatan banget sih kyk lebih sehat gt mukanya

  3. Risthanty Eka
    Risthanty Eka says:

    Aku juga udh ngajarin adek perempuan ku sedari ini untuk jaga kulitnya dgn skincare yg sekiranya cocok. Apalagi sunscreen krn dia lumayan aktif berkegiatan di luar rumah selain skolah 😊

  4. Eka Rizky Ana
    Eka Rizky Ana says:

    Smp sma kulitnya menurut aku sihh ya ga bgtu butuh skincare macem2 krn msh kencang… palin cm cuci muka sama sun screen dan lipbalm cukup de… kasian mukanya msh kencang mulus. Menurut aku yg butuh skincare yg udah umur 20an krn regenerasi selnya makin berkurang.

Comments are closed.