Organic Sunless Self Tanner Discount The secret to making your own sunless self-tanner, at home! It even works better than the popular brands, and is actually healthy for your skin!

Kemaren aku main2 ke factory skincare bareng temen-temen influencer lainnya (Jovi Adhiguna, Alpha Makeup, Lifni Sanders dan lain2!). Nonton sampe akhir untuk menangin skincare yang aku bikin spesial untuk kalian ya! Hanya ada satu di dunia loh hehehe.

☆ S O C I A L M E D I A
Instagram:
https://instagram.com/titantyra

Titan And Gaius Couple Channel
https://www.youtube.com/channel/UC_4PYaETTJlf3NGZ6qWFdog

Tokopedia By Me Account – Check Out All My Favorite Things!
https://tokopedia.by/titantyra

Facebook:
https://www.facebook.com/Titan-Tyra-1205663879465025/

☆ F A Q
What ARE you?
I’m Chinese-Indonesian from Jakarta, living in both Indonesia and Singapore. I make beauty and lifestyle videos and I upload every weekend. Make sure to subscribe so you never miss any of my silly videos. You don’t have to, though. But just do it because it’s free anyway 😀

How old are you?
I’m 24 years young.

What camera, lens, and software do you use?
Vlog camera: Sony A5100 with 16-50mm f3.5-5.6 and Sony RX100 V
Tutorial camera: Sony 6500 with Vario-Tessar T* E 16-70mm f/4 ZA OSS Lens
Mic: Rode VideoMic GO
Edited with Final Cut Pro X.

☆ S P E C I AL T H A N K S
Edited by Patricia:
http://instagram.com/patricia.ticia
bernadet.patricia@gmail.com

☆ S P O N S O R S H I P
This video was sponsored and all opinions are my own honest thoughts.
For Business & PR opportunities, please email: titantyrainc@gmail.com

☆ M U S I C
Epidemic Sound

source

Organic Sunless Self Tanner Discount The secret to making your own sunless self-tanner, at home! It even works better than the popular brands, and is actually healthy for your skin!

44 replies
  1. nadya ophelia
    nadya ophelia says:

    The best part is ketika ka titan ngejelasin semua bahan2 nya dengan detail bangeet, jandi tambah pengetahuan nyaaa,, and also part muka gaius ketika kak titan bilang "he's always judging me" itu kocak sih for me hehehe

  2. Vania Ghita 湯鈺惠
    Vania Ghita 湯鈺惠 says:

    my favorite part of this video is when you create your own serum and explained to us what is in it and what does it do to your skin. hopefully i can get my hands on that serum and try it out! ig: @vaniaghita 💞💞

  3. CoolioGirls 5
    CoolioGirls 5 says:

    The most exciting part of the video is when i get to know the benefits of each ingredients that you mix in the serum. Also, gaius judging eyes is exciting hahaha.
    Ig: @ayufahimah

    Ps: hi titan! I'm your hugeee fan from Malaysia 😍😍

  4. booitsmichelle
    booitsmichelle says:

    the most exciting part is knowing more about Salicylic Acid, as it's the most crucial ingredient that I love in all my skincare products. It's so informative for my skincare routine and even just you showing us around the factory is fun doe hehehee btw my ig is @michellesanjaya <3 good luck to all~

  5. Angeline Kay
    Angeline Kay says:

    Paling suka pas ci titan ngeracik semuanya sendiri dari msukin salicylic acid dn centella asiatica trus di msukin serumnya ke botolnyaaaaa. dn pengen bgtt serum one and only made by titan. oh ya yg plg fav sih liat ci titan dn gaius mesra"an as always😂😂 you too are so cute.
    ig : @angelinekhosasi

  6. magdalena juwita
    magdalena juwita says:

    My fav part adalah ketika ci titan mixing the ingredients like a student in a laboratory hahahahhaha it reminds me of my lab days back on my 6th term 😂😂

    Ig uname: juwitapangestika

  7. Angelina Silvia
    Angelina Silvia says:

    my favorite part is when you say that you always fill everything. i've been waiting for you to spill the serum but suprisingly you're doing good this time HAHAHAHAHA
    Goodjob ci!👍
    @aglsilvia

  8. Eunice Sarah Siahaan
    Eunice Sarah Siahaan says:

    sbnrnya almost every titan x gaius moment is my fav part. im having dilemma whether it is on the doctor coat part or sterilizing room part trus kalian joget joget :c sterilizing room bukan sih namanya? ive come so far ternyata kepikiran my fav part is u have the thought of giving one of the serum away for titanium ❤ always love ka titan walau baru bbrp bulan ngikutin ka titan #wml! (@eunicesarah)

  9. mbuz22
    mbuz22 says:

    Halo Titan, aku suka banget pas bagian km tiba2 ngedance di tengah2 lagi keliling pabrik.. trus diedit nya Ada Musik n lampu2 disko gitu, gemes banget 😂😂😂
    Ig : @lydiastacey

  10. Nissa Azzahra
    Nissa Azzahra says:

    My favorite part of the video probably when you guys enter the sterilization room thingy and put a montage of inflatable mann😂😂

    My instagram : @nissaazzahra31_

  11. Syafril Mawazi
    Syafril Mawazi says:

    sedih dong.. baru subscribe, baru nonton, dan udah lewat deadline gift away 😭 tapi jujur.. pas formulasi serumnya adalah my fav part karena mbak titan minta diitungin 🤣

  12. Pan Pan
    Pan Pan says:

    Hai ka titan, its really jice to see you make your own skin care , you look really2 happy there… i really2 hope i can enjoy you in there… 😍😍😍My fav part when you said “did you guys hear that ? I hear music” 😍😍😍 you really look funny and enjoy the event..
    My ig : @shellamei21

  13. Player GO
    Player GO says:

    Seru banget keliatannya!! Waktu ci titan naruh di bottle aku deg"an 😂
    Plus everything in that serum is a good stuff 🙊 mau banget dong @verrence

  14. Naftali Yolanda
    Naftali Yolanda says:

    Aku suka semua part, cz aku BELUM TENTU bisa ngelakuin semua yang ka titan lakuin. Tapi ini big dream banget sih buat aku, dan aku juga masih 15 tahun masih banyak kesempatan dan aku yakin bisa sukses kaya ka titan dan masuk lab😍😍 btw this serum kayanya cocok sama kulit aku krn aku bener jerawatan didahi yang kaya kecil kecil banyak gitu ka, dan minyakan juga muka aku.
    Hopefully semoga dapet serumnyaa💗
    @naftaalii

  15. chewy bunny
    chewy bunny says:

    I loveee when gaius really take care of you and how u hug him kak beneran kyk happy bgt liatnya kk seneng tapi yg paling aku suka when u really enjoy to try something new and looks really excited jadi kerasa banget feelnya ke kita yg nonton jadi ikutan excited dan happy juga
    Keep healthy and happy kak❣
    @fendyatreyvita_

  16. joselyn kholiaa
    joselyn kholiaa says:

    bagian yang paling aku suka di video ini adalah pas ci Titan kasih tau semua benefit dari ingredients2nya, it's really help me, karena dengan mukaku yg berjerawat, aku harus tau ingredients setiap skincare yang aku pake, jadi video ini beneran helps me banget ! ❤️ ( Ig username : @jslynkholia ) wish me luck btw!! Soalnya ingredients serumnya kayaknya aku butuh smw deh 😭❤️

  17. angelina Malinda
    angelina Malinda says:

    my favorite part pas kalian pelukan bener bener cute bangett. excited banget serum yg di bikin bakaln di give away soalnya tipe kulitku sama banget sm ci titan dan pasti serum yang di bikin sm ci titan bakalan sebagus itu @_angmd

  18. Yoanna Christianty
    Yoanna Christianty says:

    Ketika ci Titan nuangin satu per satu ingredient serumnya dan perilaku "gak mau rugi" nya itu lohh. You looks so excited for doing that and it is satisfying for me. It just like one of thousand experience in a life time. Feelnya itu dapet, serasa lagi ikut ci Titan menciptakan serum sendiri.
    @yoannach

Comments are closed.